Tänkandeläsarenshjul-Sandor

Innan läsningen:

Jag vet att Maja tror att Albin är kär i Alva för att de gick tillsammans. Även att Maja inte åkte ner i grottan för att hon var för rädd. Jag tror att vi kommer få veta om Albin verkligen är kär i Alva och det kommer säkert hända mer med Julia den här gången.

Medans jag läser:

Jag fick en extremt tydlig bild av när Julia och Maja stod bakom BMW:n och väntade på Albin. Jag fick också tydligare bilder av Harry när Maja beskrev honom bättre. Eftersom man ska sammanfatta lite under läsningen så har det en så länge (fram till sid.197) mest varit hos Harry och med Julia.

Eefter läsningen:

Precis som jag trodde fick vi typ vets om Albin var kär i Alva, det verkar inte så alls. Maja var också mer med Julia i de bitar vi läst även om inget riktigt hände med Julia var Maja i alla fall mer med henne. Huvudsakligen var Albin och Maja tillsammans på gruvrundan men en stor grej som hände väldigt kort var ju att Maja inte satte sitt larm men ändå vaknade, hon vaknade säkert bara av vana. Nästa gång vi läser tror jag att Maja och Albin går på bio, det hoppas jag i alla fall för då kanske det blir något drama aktigt eller kanske något spännande händer. Maja kommer säkert prata med Julia hur hon inte ska vara ”pinsamm” eller förstöra deras bio kväll/dejt om man kan kalla det det.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *