Vad tycker du om Läsprojektet – Luna Grupp 6

Jag tycker att läsprojektet är väldigt roligt och kreativt för att man får barn att läsa mer böcker vilket kan få dem att börja läsa mer vilket kan resultera i smartare barn men det jag inte gillade var den tänkande läsarens hjul för att den blev väldigt katig så den inte blev så rolig att hålla på med. Jag har lärt mig väldigt mycket och tyckt att det har varit väldigt roligt med läsprojektet. Ja jag skulle rekommendera att ni gör det med dem nya fyrorna för att i början de skulle tycka att de inte skulle gilla det men sedan skulle de gilla det mer och mer. Om jag skulle vara en lärare skulle jag ändra att dem skulle göra mindre inte sluta med den tänkande läsarens hjul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *